Grote stage – dag 1

Beste ouders,
Beste thuisblijvers,

De eerste dag zit er weeral op! Zwemmertjes allemaal in hun nestje, na een dag met 2 trainingen, het zonnetje en lekker eten. De dag begon vroeg voor ons allemaal. De zwemmers konden onderweg slapen, terwijl de ouders richting Amersfoort reden. Fietsen mee en de zin voor een leuke stage ook.

De eerste training was even wennen aan het nieuwe zwembad, maar het is goedgekeurd door onze ZOLA-zwemmers. We werden meteen vriendelijk onthaald door de thuisclub. De hemel trok open en we genoten van een heerlijk zonnetje op de terugweg met de fiets. ’s Middags een heerlijk buffet met afwisseling tussen koud en warm. Nadien konden de zwemmers nog genieten van een half uurtje zon, alvorens ze zich even moesten terugtrekken op hun kamers voor de eerste siësta. Hier en daar werd er al een echte siësta gehouden.

Ook de avondtraining verliep vlot, maar was wat pittiger, dus hier en daar al iets vermoeidere zwemmers. Wat gepuf voor zwemmers, maar vooral ook voor trainers, bij dat kleine stukje omhoog! 😉 Iedereen goed aangekomen en genoten van een lekker voor-, hoofd- én nagerecht. Omdat het voorgerechtje er rond half 9 doorkwam, lagen onze zwemmers ietsje later in bed vanavond, maar alles was wel onmiddellijk stil op de kamers… wat zijn ze toch braaf! 😉

Morgen nog 2 trainingen op de planning en voorts een vrij rustige dag.

Tot morgen en hier kan je alvast genieten van de eerste foto’s!

Eline, Stephanie, Jens en Laura.

2 gedachten over “Grote stage – dag 1

  1. Geniet ervan en de verhalen horen we erna wel hé 😉
    Ondertussen vieren wij hier je nichtje haar verjaardag! xx tanteke & co

Plaats een reactie