PACO MZVA mei 2017

Op zondag 7 mei trokken 10 enthousiaste zwemmers (Willem, Jasin, Ilias, Keesha, Nina, Noemie, Beltran, Hanne, Aliou en Noah) naar het zwembad van Merksem voor het laatste Pacozwemfeest van dit seizoen. Saskia, mama van Willem, was tijdopnemer, Vanessa (mama van Nina) was afgevaardigde en Chris (oma van Keesha) maakte haar debuut als trainer.

Iedereen heeft zijn beste beentjes voorgezet en er werd dan ook heel goed gezwommen. De officiële uitslag kan je hier vinden (Uitslag PACO wedstrijd 2017).

Het eindspel bestond in een estafette, waarbij puzzelstukken moesten worden overgebracht. Wie dat het snelst kon en de puzzel snel kon oplossen werd de winnaar. De meisjesploeg slaagde er in om dat het snelst te doen. De jongensploeg, die in een andere reeks zwom, werd tweede. Proficiat aan alle zwemmers voor hun puike prestaties en voor het plezier dat ze aan het zwemfeest beleefden.

We mochten ook enkele ouders, toeschouwers verwelkomen, waarvan ik er eentje gevraagd heb om foto’s te nemen. Ook Vanessa heeft enkele foto’s gemaakt. Via deze link kan je ze bekijken.

Alle zwemmers, maar ook de trainer, de afgevaardigde, de tijdopnemer en de ouders hebben zich geamuseerd tijdens dit Pacozwemfeest (zie foto’s) . Alle zwemmers mochten nog een mooie medaille mee naar huis nemen. Hartelijke dank aan iedereen voor zijn/haar aanwezigheid.

We kijken al uit naar de Pacozwemfeesten van het volgend seizoen!

Plaats een reactie